Lezingen Brussel (27/10) en Hasselt (9/11)

Komende tijd verzorg ik twee lezingen in Vlaanderen, beide rondom het Transitiefestival (alhoewel de tweede enige tijd daarna is geprogrammeerd). In beide lezingen zal ik de ideeën achter de circulaire economie verbinden met de filosofie van de commons, het gemeengoed.

27 oktober: Keynote, Trefdag Re:Culture, Brussel

Op 27 oktober brengt Transitienetwerk Pulse professionals samen voor een ‘trefdag’ rond cultuur en transitie. “Met RE:CULTURE zoomen we dit jaar in op de circulaire samenleving en dragen we vanuit cultuur bij aan het Transitiefestival rond circulaire economie. De Beursschouwburg en AB zetten hun deuren open voor RE:CULTURE, een dag vol uitwisseling en verdieping.”

Lees verder >>

9 november: Lezing bij tentoonstelling Manufactuur 3.0, Z33, Hasselt

“Z33 zoekt met MANUFACTUUR 3.0 naar nieuwe vormen van productie in een snel veranderende wereld. Digitale revoluties, ecologische inzichten en verschuivingen op het vlak van arbeid en werk geven aanleiding tot het herdenken van het industrieel productiemodel. MANUFACTUUR 3.0 brengt designers en kunstenaars samen rond alternatieve productiescenario’s. De tentoonstelling wordt een productieplek die voortdurend in verandering is.”

Lees verder >>


Posted

in

by

Tags: