Het Manifest voor de Toekomst

De Toekomst is ‘in’. GroenLinks heeft het een week geleden in haar ondertitel verwerkt (“Zin in de toekomst” is geen verkiezingsleus maar wordt hier toch wel weer ‘slogan’ genoemd) en met helden als Gore en Obama is de lange-termijnvisie ook weer wat in aanzien gestegen. DWARS Amsterdam greep het afscheid uit de politiek van Roel van Duijn aan als aanleiding om met bevlogenheid te toekomst tegemoet te gaan. Na het uitdelen van pittige pepersoep, bij Roels afscheid in De Balie, en het ter plekke (laten) maken van een idealistische schildering boden wij het Manifest aan voor een volle zaal. Het werd ook door de toehoorders zeer gretig afgenomen. Nieuwsgierig geworden en jeuken de idealen? Klik dan snel hier!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.